csaknem negyed évszázados tapasztalat

Master autószerelő műhely

megbízhatóság, minőség, szakértelem

Budapesti autószerelő műhelyünkben több mint 20 éve foglalkozunk járművek teljes körű javításával. Autódiagnosztika és hibakód olvasás, olajcsere, hengerfejes autó javítása, mind-mind szolgáltatási körünkbe tartozik. Lassan 8 éve szakosodtunk a turbófeltöltőkkel kapcsolatos problémák gyors, olcsó, de ugyanakkor szakszerű megoldására. Olyan márkafüggetlen autószerviz vagyunk, aki sikeres egyszerre mind a két szakterületen, egyesítjük az autójavításban szerzett tapasztalatunkat a sikeres turbó javításhoz szükséges tudással és technológiával. Így tökéletes megoldásokkal tudunk szolgálni neked, akár a teljes javítási folyamatot bízod ránk az autóddal együtt, akár csak magát a turbót javíttatod nálunk!

Autó hibakód kiolvasás

Profi számítógépes autódiagnosztika - élő adatok olvasása, vezetett hibakeresés, hibakód kiolvasás és törlés

Olajcsere akár azonnal

Olajcsere egy nap alatt, előre egyeztetett időpontban vagy akár hozom-viszem szolgáltatással. Olajcsere árakról érdeklőd telefonon!

Hengerfejes autó javítása

3 állásos márkafüggetlen autószerviz, a legmodernebb szerszámokkal és diagnosztikai berendezésekkel.

Turbó javítás és felújítás

Turbó felújítás és turbó csere csúcstechnikás gépekkel, professzionális minőségben, akár 24 órán belül. Felújított turbó eladás készletről.
M5 autószerviz Budapest

Korrekt autószerviz Budapesten

Az autójavításhoz és turbófelújításhoz csak minőségi, elsősorban német vagy angol alkatrészeket használunk. Szoros kapcsolatban állunk a világ vezető cégeivel, így garantálni tudjuk neked a legjobb árakat a legjobb minőség mellett!

Nem csak, hogy Magyarországon egyedi minőséget kapsz tőlünk, hanem exkluzív, valóban neked kedvező garanciális feltételeket és szolgáltatásokat is! Bizalmadat előre is köszönjük és várjuk megkeresésedet!

Bizalmadat előre is köszönjük és várjuk megkeresésedet!