autó motortér motorral és turbóval

Turbó beépítés - turbó felújítás ki- és beszereléssel

A legtöbb turbó meghibásodás a jármű valamelyik részegységének hibás működése vagy meghibásodása miatt következik be. Ha ezt a nem megfelelően működő részegységet nem azonosítjuk be és nem orvosoljuk a hibát, akkor az újonnan beépített turbó ismét tönkremegy majd.
Ezeknek a turbó hibát előidéző problémáknak a megtalálása azonban rengeteg tapasztalatot igényel. Egy általános autószerelő ezekkel szinte sohasem találkozik pályafutása során. Egy adott márkára vagy típusra szakosodott autószervizes már nagyobb eséllyel, de igazán széleskörű tapasztalattal ezen hibák feltárására és elhárítására csak a turbóhibás autók javítására és a turbófeltöltők felújítására szakosodott műhelyek rendelkeznek.
Magát a turbót kicserélni nem atomfizika, ám ez nem fogja megoldani a problémát és a hiba újra és újra elő fog jönni, amíg a gyökerét nem orvosolják. A turbó csere nem hasonlítható egy fékbetét cseréjéhez, ahol elintézhetjük a diagnosztizálást azzal, hogy elöregedett, ideje újat betenni. Itt hibafeltárást kell végezni, ismerni kell az adott modellre vonatkozó típushibákat és buktatókat és ezeket gondosan el kell hárítani.
A Master Turbó Szerviznél 10+ év tapasztalattal rendelkezünk turbó felújítás terén és ehhez jön még 20 év tapasztalat a jármű javításban. A két részlegünk szakértelmének egyesítésével pedig olyan tudással rendelkezünk, ami páratlan a jenlegi piacon és garancia számodra a turbóhibás autód hosszútávú üzembiztossá tételében.

Amennyiben ránk bízod a turbó felújítás és a turbó csere folyamatát is, akkor a következőkben biztos lehetsz:

használt turbófeltöltő egy férfi kezében
Ez nagyban függ az autó típusától és a feltárt meghibásodást kiváltó okoktól. Az autó típusa és az általad tapasztalt hiba megadása esetén egy előzetes árajánlatot tudsz kérni az alábbi gombra kattintva! Természetesen a turbó csere folyamatát csak elfogadott részletes árajánlat esetén végezzük el a bevizsgálás, feltárás után.
 

AJÁNLATOT KÉREK

IGEN. Ez mindenképpen elengedhetetlen! Kérlek telefonon vagy emailben egyeztessünk a várható munkáról, előzetesen kalkulált árakról és ha minden rendben részedről, akkor foglalunk számodra egy megfelelő időpontot szervizünkben.

A kiszerelés, hibakeresés, javítás majd beépítés időigényes feladat. Természetesen közben párhuzamosan a turbó felújítás is zajlik műhelyünkben. Az összehangolt munka eredményeképp általában 1-2 nappal érdemes kalkulálni.