kesztyűs két az autó motorterében elektronikai hibát keres

Elektronikai hibára gyanakszol? Segítünk!

Akár fiatal, akár idős az autó, az elektronika mindig tud meglepetéseket okozni. Apró bosszúságoktól a jármű leállásáig bármilyen probléma jelentkezhet – mi megkeressük és megoldjuk!

Elektronikai hibák esetén a diagnózist követően jöhet a hibakeresés. Ideális esetben könnyebb a hibát megtalálni, ha az állandó vagy előidézhető, és folyamatosan látható a hibajelzőben. Ekkor a gyártó által vezetett hibakeresési módszert alkalmazzuk, lépésről lépésre vizsgáljuk az érintett részegységeket és azok működését.

Ha a hiba csak időnként jelentkezik, nem lehet előidézni, és nincs hibakód a rendszerben, kollégáinknak ilyenkor van a legnagyobb kihívásuk. De tapasztalatunkkal igyekszünk itt is megoldást találni!

férfi kesztyűben szerel az autó motorterében, akkumulátorra teszi fel a töltő kábelt

Alapesetben néhány óra alatt feltárjuk az elektronikai hibák forrását. Ehhez pontosan tudnunk kell a hibajelenséget, valamint azt is, hogy folyamatos vagy időszakos hibáról van szó. Ezt követi a javítás, mely a hiba súlyosságától függően több napot is igénybe vehet. Mielőtt azonban megkezdenénk az autójavítás munkálatokat, egyeztetünk veled annak időtartamáról és pontos költségéről.

AJÁNLATOT KÉREK

Ez rengeteg dologtól függ: a hiba súlyossága, az esetlegesen cserélendő alkatrész költsége és a javítási munkadíjból tevődik össze.

Minden esetben előre tájékoztatunk téged a felmerülő költségekről. Ha elfogadod az ajánlatot, csak akkor kezdjük el a munkát.

IGEN. Ez mindenképpen fontos – neked is, nekünk is, hiszen te sem szeretnél több órát várakozni, mire szakembereink nekilátnak az autódon lévő munkának.