férfi racsnis kulcsot tart a kezében és szerel valamit egy nyitott motorháztetejű autón

Általános autószerviz

Autótulajdonosként mindannyian tudjuk, milyen fontos a járműveink rendszeres karbantartása és gondozása. Márkafüggetlen autószervizünk megbízható partnered lehet, bármilyen gyártmányú és típusú autód van.

Hogyan segítünk az általános szerviz keretein belül?

  1. Előírt gyártó által meghatározott követelmények: Elmondjuk, mit, mikor és hogyan érdemes fejben tartanod a kötelező szervizkarbantartási feladatok esetében.
  2. Megelőző Karbantartás: átvizsgáljuk autódat és elvégezzük a gyártói előírásoknak megfelelő, periodikusan meghatározott karbantartási munkálatokat.
férfi a kesztyűs kezében két darab villáskulcsot tart

Az általános szervizmunkákat egy napon belül elvégezzük. Fontos azonban, hogy ne az utolsó pillanatban egyeztess velünk terveidről, hogy mindenki számára kényelmes időpontot beszélhessünk meg.

AJÁNLATOT KÉREK

Ez autód típusától és a szerviz keretében elvégzendő munkálatoktól is függ, azonban minden esetben előre tájékoztatunk téged a felmerülő költségekről. Ha elfogadod az ajánlatot, csak akkor kezdjük a szerelést.

IGEN. Ez mindenképpen fontos – neked is, nekünk is, hiszen te sem szeretnél több órát várakozni, mire szakembereink nekilátnak az autódon lévő munkának.