slusszkulcsot ad át egy férfi egy nőnek, akinek lila pulcsija van. A háttérben egy autó áll, szalon hangulat

Háztól-házig Budapesten és környékén

Igény esetén gondoskodunk a javítandó jármű szervizünkbe történő beszállításáról: kollégánk az általad megadott helyen és időpontban átveszi a javítandó autódat, majd az elvégzett javítás, karbantartás után vissza is szállítja azt a kijelölt helyre. 

Így autódat időben, szakszerűen szervizelten kapod vissza, emiatt nem kell szabadnapot kivenned vagy lemondanod tervezett programodat. Igény esetén akár csereautót is biztosítunk a javítás idejére. A szolgáltatás Budapest és vonzáskörzetében vehető igénybe, kérjük erről egyeztess kollégáinkkal.

A hozom-viszem szolgáltatás történhet sofőrszolgálat vagy autómentő szállítás keretein belül is attól függően, hogy járműved részt vehet-e a közlekedésben.

egy slusszkulcs egy férfi kezében, éppen nyitja az autót. az autó a háttérben elhomályosítva

Ennél mi sem egyszerűbb: időpont kéréskor telefonon jelezd igényedet, kollégánk pedig felveszi az ehhez szükséges adatokat.

AJÁNLATOT KÉREK

A szolgáltatás áráról megrendelés előtt, telefonon tájékoztatunk. A pontos díja függ attól, hogy hol szükséges felvennünk az autód, valamint a járműved műszaki állapotától is (szüksége-e autómentő a szállításhoz).

Mindenféleképpen, hiszen csak így tudjuk biztosítani, hogy autód itt legyen a megbeszélt időpontra.