egy kéz tart egy slusszkulcsot a háttérben elmosódott autó látszik

Műszaki vizsga és felkészítés? Bízd ránk az idegeskedés helyett!

A biztonságos és balesetmentes autózás alapvető feltétele, hogy a közlekedésben csak megfelelő műszaki állapotú járművek vegyenek részt. A kétévente esedékes műszaki vizsga ezen célt szolgálja, megakadályozva azt, hogy elhanyagolt járművek kerüljenek forgalomba.

Az érvényes vizsgával visszakapott autó jelenti a biztonságot és a nyugalmat. Nincs szükség aggódásra vagy sorban állásra, hogy kiderüljön a vizsga eredménye. Az általunk rendszeresen karbantartott autókat általában egy nap alatt levizsgáztatjuk, minimalizálva a váratlan kiadásokat és javításokat. Amennyiben komolyabb javításra van szükség, azt legfeljebb két nap alatt elvégezzük.

Fontos figyelni a műszaki vizsga lejárati dátumára, mivel ez segít elkerülni a büntetést egy esetleges hatósági intézkedés során, amiért a vizsga időszaka lejárt. Amíg nincs rendőrségi határozat, addig az autót nem lehet műszaki vizsgára vinni. Ez azt jelenti, hogy legalább 30 napig az autó a garázsban pihen, és nem lehet vele közlekedni.

 

Ha éles műszaki vizsga során az autó nem felel meg a követelményeknek, érvényteleníthetik a forgalmi engedélyt, ami azt jelenti, hogy a jármű azonnal kivonásra kerül a forgalomból.

egy férfi a laptop mögött pecsétel egy papírt kék bélyegzővel

Az általános szervizmunkákat és a műszaki vizsgáztatást néhány órán belül belül elvégezzük. Fontos azonban, hogy ne az utolsó pillanatban egyeztess velünk terveidről, hogy mindenki számára kényelmes időpontot beszélhessünk meg.

AJÁNLATOT KÉREK

Ez autód típusától és a szerviz keretében elvégzendő munkálatoktól is függ, azonban minden esetben előre tájékoztatunk téged a felmerülő költségekről. Ha elfogadod az ajánlatot, csak akkor kezdjük a szerelést.

IGEN. Ez mindenképpen fontos – neked is, nekünk is, hiszen te sem szeretnél több órát várakozni, mire szakembereink nekilátnak az autódon lévő munkának.