férfi néz át egy listát és pipálgatja az egyes elemeket

Akár 3 év garanciát adunk az általunk szervizelt autókra!

Ez nem csak a sarokig érvényes, valós és kézzel fogható jótállást nyújtunk, de ami a legjobb, hogy nem is lesz rá szükséged. Ha autód kötelező éves szervizét ránk bízod, 1 éves szerelési garanciánk automatikusan meghosszabbodik. Ez számodra azt jelenti, hogy nem számítunk fel munkadíjat, ha a megadott időn belül probléma merül fel az autóval. Így maximum 3 évig vállaljuk a garanciát az elvégzett autószerelési munkákra, ekkor pedig kizárólag a szerelt alkatrészt kell kifizetned.

Garancia Plusz szolgáltatásunk pedig akkor él, ha úgy döntöttél, hogy a turbó csere folyamatát teljes egészében cégünkre bízod. Ez azt jelenti, hogy sem a turbóra sem pedig a szerelési munkára nem kell költened. Ebben az esetben egyedülálló módon arra is van lehetőséged, hogy a turbóra „örök garanciát” szerezz! Ehhez nem kell mást tenned, mint hogy hozzánk hozd a jövőben is kötelező karbantartásra (értsd olaj és szűrőcserére) illetve javításra az autódat. Amennyiben a karbantartásokat maximum 15.000 km-enként vagy évente egyszer (amelyik hamarabb bekövetkezik) velünk végezteted el, a következő 15.000 km-re vagy 1 évre meghosszabbodik a garanciád! És ez bármeddig így folytatódhat, így soha többet nem kell tartanod egy költséges ismételt turbó javítástól!

Reméljük sikerült meggyőznünk, hogy minket válassz! Ha bármi kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

kéz, ami egy pajzsot tart fekete háttér előtt. a pajzson egy pipa van és zöld színű

Ehhez nem kell semmit tenned, műhelyünk pontosan vezeti az általunk végzett kötelező szervizelést, így automatikusan hosszabbodik az egyéb szerelési munkánkra történő garancia.

Ennek külön díja nincs, csupán velünk kell végeztetned autód kötelező szervizelését. 

Ezzel külön feladatod nincs.