használt generátor egy elmosódott háttér előtt

Generátor és Önindító Javítás: Szakértő Megoldások Autódhoz

Az autó elektromos rendszerének két kulcsfontosságú alkotóeleme, a generátor és az önindító, melyek nélkülözhetetlenek a zavartalan működéshez. Örömmel vállaljuk a generátor és önindító javítását, biztosítva ügyfeleinek, hogy járműveik mindig megbízhatóan működjenek.

  • De mi is a generátor szerepe? A generátor felelős az akkumulátor töltéséért, így biztosítva a jármű elektromos rendszerének folyamatos működését. A generátor hibája esetén az akkumulátor lemerül, és az autó nem indul el.

  • Mindemellett az önindító a motor elindításáért felelős. Amikor a kulcsot elfordítjuk, az önindító lendítést ad a motornak, elindítva ezzel a járművet. Az önindító hibája így komoly problémákat okozhat az indulás folyamatában. Ha észlelsz bármilyen működési zavart, például furcsa hangokat, nehezen indulást vagy az elektromos rendszer lámpáinak gyakori villogását, azonnal hívj szerelő szakembert a probléma orvoslásához.

start stop motor gombja közeli fotó

A probléma komplexitásától függően ez változó. Az egyszerűbb javítási munkákat még aznap, néhány órán belül elvégezzük. A bonyolultabb vagy alkatrész-igényes szerelést az új alkatrész beszerzési idejétől függően, általában másnapra tudjuk vállalni.
Mielőtt azonban megkezdenénk az autójavítás munkálatokat, egyeztetünk veled annak időtartamáról és pontos költségéről.

AJÁNLATOT KÉREK

Ez autód típusától és a konkrét hibától is függ, azonban minden esetben előre tájékoztatunk téged a felmerülő költségekről. Ha elfogadod az ajánlatot, csak akkor kezdjük a szerelést.

IGEN. Ez mindenképpen fontos – neked is, nekünk is, hiszen te sem szeretnél több órát várakozni, mire szakembereink nekilátnak az autódon lévő munkának.