egy kéz tart egy slusszkulcsot a háttérben elmosódott autó látszik

Ha szükséged van rá, csereautót biztosítunk a szervizelés idejére

Mindenki számára ismerős a helyzet: a járművednek szervizre van szüksége, de a mindennapi elfoglaltságaid miatt nem engedheted meg magadnak, hogy hosszú időre nélkülözd a saját autódat. Itt a megoldás: használd ki csereautó szolgáltatásunkat!

Igény esetén, a javítás teljes idejére cserejárművet biztosítunk. Partnerünknek köszönhetően jelentős kedvezménnyel veheted igénybe a csereautó szolgáltatást.

parkoló autók egymás mellett egy szabadtéri parkolóban, napsütésben

Egyszerűen! Időpont egyeztetéskor, vagy legkésőbb az ajánlatunk és a szervizmunkálatok időtartamának megismerésekor jelezd igényed a csereautóra. Ezt követően egyeztetjük a bérlendő jármű pontos típusát, igényeid alapján.

AJÁNLATOT KÉREK

Ez a bérbe adott jármű gyártmányától és típusától, az általad tervezetten megtett napi kilométertől és természetesen a bérlés időtartamától függ. Azonban minden ügyfelünk töredék áron jut hozzá a piaci árhoz képest.

Minél előbb tudjuk, hogy ilyen terveid vannak, annál biztosabban tudunk kínálni számodra minden területen megfelelő cserejárművet. Azt javasoljuk, ha már az időpont foglalásnál tudod, hogy szeretnél autót bérelni, jelezd felénk.