fiatal férfi autódiagnosztikát csinál egy személyautóban ülve

Járműdiagnosztika - hibakód olvasás és elemzés

A mai modern autók szinte már informatikai csodák, és ebben a fejlődésben lépést tartani kihívást jelent – azonban nálunk garantáltan megtalálod a felkészült szakembereket és a legfrissebb diagnosztikai technológiát, külön köszönhetően a Bosch KTS és Launch diagnosztikániknak.

Bár vannak esetek, amikor egy rövid diagnosztika és egy jól kiválasztott hibakód alapján azonnal megtalálható a hibaokozó, ám máskor a hibakód csak egy irányt mutat a további, mélyebb diagnosztikai vizsgálatokhoz.

Az időszakos karbantartások során mindig elvégezzük az autó összes hibatárolójának olvasását a Bosch KTS vagy Launch modul segítségével, majd szakértő kollégáink konzultálnak veled a szükséges javításokról.

Ebben a folyamatban nem csak a hibakódokra összpontosítunk, hanem a széleskörű diagnosztikai tapasztalatunkra és a legkorszerűbb technológia alkalmazására is. Így biztosítjuk, hogy autód mindig a legjobb állapotban legyen.

bosch diagnosztika az autó motorterén dolgozik egy férfi, hibakódot olvas ki

Lehetőség van gyors hibakód kiolvasásra, de legtöbbször a probléma összetettsége miatt néhány óra alatt tárjuk fel a jármű computerében esetlegesen tárolt hibakódokat és javítjuk azokat. Mielőtt azonban megkezdenénk az autójavítás munkálatokat, egyeztetünk veled annak időtartamáról és pontos költségéről.

AJÁNLATOT KÉREK

Ez autód típusától is függ, azonban minden esetben előre tájékoztatunk téged a felmerülő költségekről. Ha elfogadod az ajánlatot, csak akkor kezdjük a diagnosztikát.

IGEN. Ez mindenképpen fontos - neked is, nekünk is, hiszen te sem szeretnél több órát várakozni, mire szakembereink nekilátnak az autódon lévő munkának.

Ráadásul az időpont foglalásakor tudunk tájékoztatni téged diagnosztika árainkról.